Politie treft man met steekwonden aan op de ‘s-Gravendijkwal in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hebben vrijdagochtend omstreeks half zes een man zwaargewond aangetroffen op de kruising van de ‘s-Gravendijkwal met de Nieuwe Binnenweg. De man leek dusdanig gewond dat het Mobiel Medisch Team in eerste instantie werd opgeroepen. Het is niet bekend of zij ook daadwerkelijk hulp hebben verleend.

Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Ook is niet bekend of de man op de aangetroffen locatie is neergestoken. De politie heeft camerabeelden van het gebied veiliggesteld. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd