Scooterrijder meegesleurd na aanrijding Kilweg Barendrecht

Date:

Share post:

Barendrecht – Vrijdagochtend is een scooterrijder ernstig gewond geraakt nadat deze meters werd meegesleurd na een aanrijding. De bestuurder van de scooter kwam vanaf het Kilpad en wilde de kruising van met de Kilweg oversteken toen een automobilist hem schepte met hoge snelheid.

Het slachtoffer kwam op de voorraam van de auto terecht en werd samen met zijn scooter meters meegesleurd. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, werden met spoed opgeroepen voor medische hulp. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gestabilisteerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hulp van het Mobiel Medisch Team bleek niet noodzakelijk.

- Advertisement -

Het verkeersongevallenteam van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd