Twee gewonden nadat auto door hekwerk rijd Hoofdstraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Een automobilist is door het hekwerk van een helling op de Hoofdstraat gereden. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg en belandde beneden aan de helling. In het voertuig waren twee inzittenden aanwezig. Zij raakten daardoor beide gewond. De brandweer heeft beide personen met hand en spandiensten uit het voertuig gehaald.

Zij zijn beide voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft ter plekke een onderzoek gestart. Een berger zal de auto op een later moment wegslepen. Het verkeer was in beide richtingen gestremd.

- Advertisement -

Foto : Tolhuisen Fotografie

ONGEVAL-schiedam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd