Bestuurder weggelopen na ongeval op de A15 Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – Hulpdiensten zijn op zoek naar een bestuurder van een voertuig die betrokken is geraakt bij een ongeval op de A15. Omstreeks kwart over zeven vond er op de A15 knooppunt Vaanplein een ongeval plaats waarbij mogelijk een persoon bekneld zat. Toen de hulpdiensten aankwamen was de bestuurder nergens te bekennen.

Bij de zoektocht werd gebruik gemaakt van de politiehelikopter en agenten op straat. Uiteindelijk is de bestuurder ruim een uur later zwaar gewond gevonden. Het Mobiel Medisch Team heeft samen met het ambulancepersoneel het slachtoffer behandeld en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Waarom de bestuurder is weggelopen is onbekend.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd