Bewoonster onwel door Koolmonoxide Schroeder van der Kolklaan Poortugaal

Date:

Share post:

Poortugaal – Zaterdagavond omstreeks kwart over zeven is een bewoonster van een woning aan de Schroeder van der Kolklaan onwel geworden door Koolmonoxide. Naast de ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse, dit voor onderzoek.

Bij aankomst van de brandweer werden er in drie woningen een laag zuurstofgehalte gemeten doordat hier een verhoogde concentratie van Koolmonoxide was. Deze woningen werden dan ook ontruimd. Samen met de DCMR is overleg gepleegd waarna de woningen geventileerd konden worden.

- Advertisement -

De bewoonster is naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling. De woningbouwstichting zal het incident verder overnemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd