Koninklijke Marechaussee houdt autodief aan na achtervolging Rotterdam The Hague-Airport

Date:

Share post:

Rotterdam – De Koninklijke Marechaussee heeft een 23-jarige man uit Utrecht aangehouden voor autodiefstal. Toen de Marechaussee drie mannen in de des betreffende auto controleerde gingen zij er vandoor. Dit leidde tot een achtervolging.

Het het begon op de parkeerplaats van Rotterdam The Hague Airport toen de Marechaussee een melding kreeg dat er een autoalarm af ging. In de auto zaten drie mannen die bij controle van de Marechaussee met een hoge snelheid er vandoor gingen. Samen met de politie werd een achtervolging gestart.

- Advertisement -

Tijdens de achtervolging verloren agenten de auto uit het zicht waarna de politiehelikopter werd gealarmeerd voor bijstand. De auto werd later zonder inzittenden aangetroffen in de Linschotenstraat. De Marechaussee kon een persoon van het drietal aanhouden toen hij de Rotterdamse Schie over probeerde te zwemmen.

Naar de andere twee verdachten wordt nog gezocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd