Vrouw uit het water gered door omstander na val Jan Wissenslaan Hendrik Ido Ambacht

zaterdag 18 januari 2014 11:58

Hendrik-Ido-Ambacht – Zaterdagochtend heeft een omstander een vrouw uit het water gered nadat zij door nog onbekende oorzaak op de Jan Wissenslaan in het water terecht kwam. Toen de omstander de vrouw in het water zag vallen twijfelde deze geen moment en redde de dame uit het water.
Na de reddingsactie zijn beide personen nagekeken door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, de vrouw die in het water terecht kwam is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw te water heeft kunnen raken is niet bekend, de omstander raakte niet gewond bij de heldhaftige daad.

Twitterfoto : @Pieterbrw

BeRQDnBIQAAcRKA

 

 

0 reacties

Vrouw uit het water gered door omstander na val Jan Wissenslaan Hendrik Ido Ambacht
Schrijver:

 

 

Hendrik-Ido-Ambacht – Zaterdagochtend heeft een omstander een vrouw uit het water gered nadat zij door nog onbekende oorzaak op de Jan Wissenslaan in het water terecht kwam. Toen de omstander de vrouw in het water zag vallen twijfelde deze geen moment en redde de dame uit het water.
Na de reddingsactie zijn beide personen nagekeken door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, de vrouw die in het water terecht kwam is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw te water heeft kunnen raken is niet bekend, de omstander raakte niet gewond bij de heldhaftige daad.

Twitterfoto : @Pieterbrw

BeRQDnBIQAAcRKA

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!