Dode bij treinongeval NS station Blaak Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een treinongeval op station Blaak is in de nacht van zaterdag op zondag een man om het leven gekomen nadat hij door nog onbekende oorzaak werd aangereden door een passagierstrein. De hulpdiensten waaronder de brandweer en een Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer te reanimeren, dit mocht niet meer baten.

Het station is vanwege het onderzoek van de politie afgesloten, hieruit zal moeten blijken hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Voor de machinist van de trein is opvang geregeld, passagiers die in de trein zaten zullen overstappen op een andere trein.

- Advertisement -

De politie heeft diverse camerabeelden veiliggesteld waarop het ongeval te zien is geweest.  Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend, dit zal uit het onderzoek moeten blijken.

IMG_0197k IMG_0202k IMG_0205k

- Advertisement -

Gerelateerd