Drie gewonden na ongeval met politievoertuig Valkenboslaan Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Bij een aanrijding met een politievoertuig zijn vannacht op de Valkenboslaan drie gewonden gevallen meld Regio15. Rond half twee botsten een onherkenbaar politievoertuig op een andere personenauto. Na de klap konden de agenten de dienstauto zelf verlaten. De bestuurder van het geraakte voertuig kon zelf het voertuig verlaten. Zijn bijrijder moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.

Op verzoek van de ambulancedienst werd een deur van het voertuig losgeknipt. Daarna is het slachtoffer gestabiliseerd en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met lichtende verwondingen. De twee agenten zijn eveneens voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse zal onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Het is niet bekend of de politieauto met spoed onderweg naar een melding was.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd