Personen en voertuigen gecontroleerd voor High Impact Crimes in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een speciaal gevormd politieteam van District Oost – Capelle aan den IJssel heeft vrijdagavond diverse acties uitgevoerd ten behoeve van de veiligheid op straat. In de late avonduren werd op diverse locaties een verkeerscontrole gehouden. Automobilisten werden aangesproken en sommige van hen werden daarop aan de kant gezet. Dit had als gevolg dat er een aantal aanhoudingen en strafbare feiten werden geconstateerd. In de vroege avonduren kon de politie twee winkeldieven aanhouden op de Wingerd. Zij durfden een winkeldiefstal te plegen op de nabijgelegen Jumbo. Een persoon die nog een boete open had staan sloeg op de vlucht. Hij werd uit een sloot gevist op de Schenkelse Dreef

Onder andere de wijkagenten Jacques Lems en Marcel Kerseboom waren aanwezig bij de acties. Zij vermeldden op hun Twitter dat de actie heeft geleid tot vijf aanhoudingen, werd er een auto in beslag genomen, en werden er ook een aantal bekeuringen uitgeschreven. Één man werd aangehouden die achter het stuur betrapt werd met teveel alcohol op. Ook een man die nog een boete had openstaan werd overgebracht naar het politiebureau. De politie voerde de controle uit op onder andere het Stationsplein en het Stadsplein. Ook werd er gesurveilleerd en werden auto’s aan de kant gezet die mogelijk te maken konden hebben met High Impact Crimes.

- Advertisement -

Foto’s : Nieuws op Beeld (Van alle gefotografeerde bestuurders kon geen strafbaar feit worden ontdekt)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd