Veel schade aan woning door brandstichting Vlaardingerdijk Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam Zaterdagavond heeft er in een woning aan de Vlaardingerdijk een brand gewoed. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling waardoor naastgelegen panden ontruimd moesten worden.

Op het moment van de brand waren de bewoners van het pand niet thuis waardoor er geen gewonden vielen. Het ambulancepersoneel heeft een persoon nagekeken maar hoefde niemand naar het ziekenhuis te vervoeren. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon des ondanks niet voorkomen dat het pand grote schade opliep.

- Advertisement -

Uit onderzoek is gebleken dat de brand is ontstaan door brandstichting. Heeft u informatie over de brand zoals verdachte personen of geluiden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd