Dode (36) en zwaargewonde (30) in woning Nieuwersluisstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – In een woning aan de Nieuwersluisstraat heeft zondagavond een misdrijf plaatsgevonden. Politie agenten kregen rond kwart voor negen zondagavond de melding van een geweldsdelict in de woning. Daar eenmaal binnen troffen zij een overleden 36-jarige man aan. Daarnaast werd een 30-jarige vrouw zwaargewond in het portiek aangetroffen. De verwondingen zouden zijn ontstaan door een steekpartij. Volgens buurtbewoners zou het gaan om een gezinsdrama meldt de Telegraaf.

De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Haar toestand zou volgens de politie stabiel zijn. Een in de woning aanwezig kindje raakte niet gewond. De politie heeft direct een Team Grootschalig onderzoek opgestart. Dit gebeurd onder de leiding van de officier van justitie. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben in de woning en in het portiek een Forensisch Sporenonderzoek gestart. De politie vraagt getuigen om zich te melden op het politiebureau, of te bellen met 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere gewonden bij woningbrand in centrum Den Haag

Den Haag - Vrijdagmiddag 23 februari zijn meerdere personen gewond geraakt, van wie één ernstig, bij een woningbrand...

Rellen na confrontatie tussen Eritreeërs, politiewagens in brand gestoken ME zet traangas in Den Haag

Den Haag - Twee groepen Eritreeërs zorgen voor grote problemen in Den Haag. De politie wordt door hen...

Man uit Den Haag ontsnapt aan gijzeling in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag op woensdag 14 februari heeft de politie vier mannen aangehouden op...

Duizend aanhoudingen na urenlange blokkade A12 in Den Haag

Den Haag - Zaterdag 3 februari heeft actiegroep Extinction Rebellion wederom de Utrechtsebaan, het begin van de A12,...