Dode (36) en zwaargewonde (30) in woning Nieuwersluisstraat Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – In een woning aan de Nieuwersluisstraat heeft zondagavond een misdrijf plaatsgevonden. Politie agenten kregen rond kwart voor negen zondagavond de melding van een geweldsdelict in de woning. Daar eenmaal binnen troffen zij een overleden 36-jarige man aan. Daarnaast werd een 30-jarige vrouw zwaargewond in het portiek aangetroffen. De verwondingen zouden zijn ontstaan door een steekpartij. Volgens buurtbewoners zou het gaan om een gezinsdrama meldt de Telegraaf.

De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Haar toestand zou volgens de politie stabiel zijn. Een in de woning aanwezig kindje raakte niet gewond. De politie heeft direct een Team Grootschalig onderzoek opgestart. Dit gebeurd onder de leiding van de officier van justitie. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben in de woning en in het portiek een Forensisch Sporenonderzoek gestart. De politie vraagt getuigen om zich te melden op het politiebureau, of te bellen met 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd