27-jarige neergestoken vanwege wildplassen Mozartlaan Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Een 27-jarige man is in de nacht van zondag naar maandag aan de Mozartlaan neergestoken. De dader van de steekpartij kreeg onenigheid met de 27-jarige omdat hij aan het wildplassen was op het parkeerterrein, dit leidde tot een steekpartij.

- Advertisement -

Hulpdiensten troffen bij aankomst het slachtoffer niet aan en begonnen een zoektocht. Niet veel later kon de politie een verdachte aanhouden naar aanleiding van tips van getuigen. Hij werd in zijn huis nabij de Mozartlaan aangehouden.

Het slachtoffer van de steekpartij was zelfstandig naar huis gegaan om zijn verwondingen te behandelen, toen dit niet lukte is hij naar het ziekenhuis gegaan.

Foto : Tolhuisen Fotografie

IMG-20140119-WA0028

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd