Politie doet inval in woning aan Langegeer na overval op de Brink Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Brink heeft op maandagochtend half 11 een overval plaatsgevonden op een kapsalon. Een vrouw sprak de ter plaatse gekomen politie aan en gaf de agenten de tip dat de daders in een leegstand woonhuis aan de Langegeer waren gevlucht. Omdat de daders waarschijnlijk gewapend waren werd gewacht op bijstand van voldoende agenten om een inval te kunnen doen. Samen met de hondenbrigade werd de inval gedaan. Bij deze inval heeft men echter geen personen in de woning aangetroffen. Inmiddels waren ook de RET en taxichauffers in de regio verzocht om uit te kijken naar de verdachten.

De politie gaat verder met het onderzoek naar de overval, onder andere door het veiligstellen van sporen de afdeling Forensische Opsporing.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd