Recherche onderzoekt oorzaak van groot gaslek Beukenlaan Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – De recherche van de politie Rotterdam-Rijnmond heeft een onderzoek ingesteld naar een gaslek bij het tankstation aan de Beukenlaan. Het gaslek ontstond in de nacht van zondag naar maandag. De hulpdiensten kwamen met veel materiaal ter plaatse.

Bewoners alarmeerde de hulpdiensten toen zij een wolk zagen aan de Heemraadlaan maar niet zeker waren van wat. De brandweer, die een onderzoek in kwam stellen, kwam tot de conclusie dat de wolk die gezien was afkomstig was van een flinke gaslek.

- Advertisement -

mdat de gasconcentratie zeer hoog lag werd de omgeving afgesloten, ook hulpdiensten mochten niet via de Heemraadlaan aanrijding in verband mogelijk explosie gevaar.Brandweerlieden hebben met een zogenaamde waterscherm het gas weten neer te slaan om zo het gevaar te verkleinen. Samen met de DCMR zijn in er de omgeving diverse metingen verricht en is de gasleiding afgesloten.

De oorzaak van de gaslekkage brengt vele vragen met zich mee, zo is het onduidelijk of de gaslek is ontstaan door een ongeluk of door opzet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd