Vader en zoon na mishandeling agent aangehouden Stokroostraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft twee daders opgepakt voor mishandeling van een politieagent die vorige week donderdag werd mishandeld. De politieagent werd door de twee hard op het hoofd geslagen waarna zij vluchten.

Het incident speelde zich vorige week donderdag af aan de Stokroosstraat in Rotterdam-Zuid. Agenten gaven een 51-jarige man een stopteken voor een controle van zijn voertuig. De 51-jarige man weigerde aan de controle mee te werken waarna zijn 23-jarige zoon er mee kwam bemoeien. De discussie eindigde in een gevecht tussen de agenten, vader en zoon waarbij een van de agenten hard tegen zijn hoofd aan werd geslagen. Agenten moesten pepperspray gebruiken om het stel onder bedwang te houden. Echter gingen vader en zoon er vandoor.

- Advertisement -

De politie had de adresgegevens van de 51-man waarna zij naar het zijn gingen. Agenten troffen bij het huis een andere zoon van de man aan die nog 320 euro aan boetes had open staan, deze zijn direct betaald. Vader en zoon die gezocht werden waren niet thuis.

De politie kon dit weekeinde de 51-jarige vader aanhouden in de woning van een familielid in Rotterdam-West. Later werd ook de zoon aangehouden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd