Laffe straatrovers beroven 13-jarige jongen van koptelefoon Jan Krosstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Twee laffe straatrovers hebben dinsdagavond een 13-jarige jongen beroofd van zijn koptelefoon in de Jan Krosstraat. Het 13-jarige slachtoffer was rond 19:00 aan het hardlopen rondom sport- en recreatiepark de Verademing waar hem twee jongens bij de skatebaan opvielen die hem constant in de gaten hielden.
Toen het slachtoffer het park wilde verlaten werd hij van achter benaderd door de jongens, deze trokken de koptelefoon van zijn hoofd en gingen er vandoor richting de skatebaan. De politie is dringend op zoek naar getuigen van de beroving.

Beide jongens zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en zijn tussen de 16 en 20 jaar oud, een van de jongens is ongeveer 1.60 m. lang en heeft donker kort haar. Een van de straatrovers droeg tijdens de beroving een zwarte oude jas met een capuchon, hieronder droeg hij een donkere broek.

- Advertisement -

De koptelefoon die is gestolen is wit van kleur en is van het merk Beats by Dr. Dré. Indien u getuige bent van de straatroof of is er een koptelefoon bij u aangeboden neem dan contact op met Politiebureau Segbroek via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Twee Rotterdammers (17 en 28) aangehouden voor explosiedreiging bij woning in Den Haag

Den Haag, Rotterdam - Dinsdagochtend 16 april zijn twee Rotterdammers van 28 en 17 jaar oud aangehouden in...

Auto met diplomatieke kentekenplaten belandt in sloot in Den Haag

Den Haag - Donderdagavond 4 april is een auto met diplomatieke kentekenplaten te water geraakt in een sloot...

Dronken zwangere vrouw zet Burger King in Den Haag op stelten

DEN HAAG - In het centrum van Den Haag heeft een zwangere vrouw samen met een andere vrouw...