Ravage na kettingsbotsing tussen vier voertuigen Rotterdamseweg Ridderkerk

Date:

Share post:

Ridderkerk – Door een ongeval op de Rotterdamseweg is dinsdagmorgen één 45-jarige man uit Ridderkerk lichtgewond geraakt.  Een automobilist had waarschijnlijk een file te laat opgemerkt en knalde bovenop een andere auto. Deze auto botste vervolgens weer op zijn voorligger. Een passagiersbus van de RET reed op dat moment over de busbaan en kon één van de voertuigen niet meer ontwijken waardoor hij deze ramde. De 36 passagiers in de bus bleven ongedeerd.

Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is deze naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft weg enkele uren afgesloten voor een sporenonderzoek. Alle voertuigen konden niet meer verder rijden en zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. De passagiers zijn in een vervangende bus overgestapt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd