Auto belandt op zijn kant op fietspad Voermanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een automobilist heeft woensdagmiddag de schrik van zijn leven gehad nadat hij op de Voermanweg door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en op het fietspad op zijn kant terecht kwam. De hulpdiensten kwamen ter plaatse omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zat na het ongeval, ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn.

De automobilist is door de ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken op eventueel letsel, dit bleek ter plaatse niet het geval te zijn. Agenten hebben de bestuurder verhoord omdat de snelheid die gereden werd mogelijk een rol heeft gespeeld bij het ongeval. Bij het ongeval werd ook een lichtmast omver gereden, deze zal worden geborgen door de gemeente.

- Advertisement -

Fietsers die over het fietspad reden waar de man terecht kwam bleven ongedeerd. Wat de exacte toedracht van het ongeval uiteindelijk is geweest zal uit onderzoek moeten blijken.

Foto’s : Joëy Heijstek

Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Meerdere bewoners onwel na stank in woning Sjanghailaan Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 25 november rond 22.35 uur hebben bewoners van een woning aan de Sjanghailaan in Rotterdam...

Woningen ontruimd door brandende hoogwerker Grote Beer Rotterdam

Rotterdam - Meerdere woningen zijn afgelopen nacht ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een geparkeerde hoogwerker nabij...

Grote brand in flat Eliotplaats Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan de Eliotplaats in Rotterdam-Ommoord is zondagmiddag een forse brand uitgebroken. Rond 15.37...