Auto belandt op zijn kant op fietspad Voermanweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist heeft woensdagmiddag de schrik van zijn leven gehad nadat hij op de Voermanweg door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en op het fietspad op zijn kant terecht kwam. De hulpdiensten kwamen ter plaatse omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zat na het ongeval, ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn.

De automobilist is door de ter plaatse gekomen om het slachtoffer na te kijken op eventueel letsel, dit bleek ter plaatse niet het geval te zijn. Agenten hebben de bestuurder verhoord omdat de snelheid die gereden werd mogelijk een rol heeft gespeeld bij het ongeval. Bij het ongeval werd ook een lichtmast omver gereden, deze zal worden geborgen door de gemeente.

- Advertisement -

Fietsers die over het fietspad reden waar de man terecht kwam bleven ongedeerd. Wat de exacte toedracht van het ongeval uiteindelijk is geweest zal uit onderzoek moeten blijken.

Foto’s : Joëy Heijstek

Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek Joëy Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd