Aanhouding voor bedreiging Burgemeester Aboutaleb

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond een 32-jarige man in een psychiatrische kliniek in Assen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dinsdagavond bedreigingen te hebben geuit in de richting van de Rotterdamse burgemeester.

Dinsdagavond bereikte de politie informatie over een ernstig dreigement betreffende de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. Er zijn direct voorzorgsmaatregelen getroffen rond de burgemeester en zijn gezin. Ook is de politie meteen een onderzoek gestart naar de herkomst van de melding. Deze bleek te zijn gedaan vanuit een psychiatrische kliniek in Assen. Intensief werk van de opsporing leidde naar de 32-jarige man, oorspronkelijk woonachtig in Gouda. Hij is woensdagavond aangehouden in de kliniek waar hij op bevel van de rechtbank verbleef.

- Advertisement -

Het is nog onduidelijk wat het motief voor de dreigementen was.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd