Jongetje bekneld met been tussen spaken van fiets Vredehofstraat Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Een jongetje wat achterop de fiets zat is woensdagmiddag bekneld geraakt met zijn been. Door een onbekende reden raakte de been van het jongetje bekneld tussen de spaken van de fiets. Het ongeval gebeurde op de Vredehofstraat.

Een zogenaamde zorgambulance reed toevallig voorbij en heeft eerste hulp verleend, tevens hebben zij de ambulance en de brandweer ingeschakeld. De brandweer heeft het jongetje uit zijn benarde positie bevrijdt waarna hij behandeld kon worden door het ambulancepersoneel. Het jongetje is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Foto’s : Remco Holst

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd