Krantenbezorger van fiets afgeschoten Hoendiep Groningen

Date:

Share post:

Groningen – Op het Hoendiep is woensdagochtend omstreeks 04:30 een krantenbezorger beschoten door een nog onbekende man. De postbezorger, een 35-jarige man fietste over het Hoendiep waarna hij door een nog onbekend persoon werd neergeschoten, hij verkeerd niet in levensgevaar.

Getuigen van het schietincident zagen na de overval een man met een bivakmuts wegrennen. Na behandeling in het ziekenhuis is de krantenbezorger verhoord op het politiebureau, hieruit bleek dat de schietpartij mogelijk te maken had met het criminele circuit.

- Advertisement -

Uit de verklaring van de man is gebleken dat het een afrekening zou zijn geweest vanuit het criminele circuit, dit had te maken met handel in hennep. De politie verzoekt getuigen zich te melden. Het centrum van Groningen is deels afgesloten geweest vanwege het onderzoek.

Foto : www.112groningen.nl (link)

http://www.112groningen.nl/

 

- Advertisement -

Gerelateerd