Snelweg A20 afgesloten na ongeval Nieuwenkerk a/d IJssel (video)

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – De snelweg A20 werd woensdagavond korte tijd afgesloten na een ongeval tussen een personenvoertuig en een tankwagen. De brandweer werd massaal ter plaatse gevraagd omdat volgens getuigen de vrachtwagen benzine zou lekken en het slachtoffer zou bekneld in zijn voertuig zitten. Eenmaal ter plaatse bleek de tankauto niet te lekken. 

De brandweer heeft een portier van de auto moeten verwijderen  om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Na stabilisatie door ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie onderzoekt hoe het kon gebeuren dat het slachtoffer achterop op de vrachtwagen klapte. Na berging van beide voertuigen werd de snelweg gereinigd en weer vrijgegeven voor het verkeer.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek           Video : Wendy van Viegen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd