Vier inbrekers aangehouden door oplettende getuige Bremstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft drie Rotterdammers van, 18, 19 en 21-jaar en een 23-jarige man uit Capelle aan den IJssel aangehouden voor inbraak. Een getuige meldde omstreeks 03:00 dinsdagnacht rare geluiden en zag vier personen met interesse voor een woning in de Bremstraat.

Agenten werden gealarmeerd door de getuige via het alarmnummer 112 waarna zij snel ter plaatse waren. Toen de agenten om de woning stonden renden drie verdachten het huis uit, twee van hen konden direct worden aangehouden. De derde verdachte kon na een korte achtervolging in de Ereprijsstraat worden aangehouden. Agenten moesten bij de aanhouding van de derde verdachte gebruik maken van pepperspray.

- Advertisement -

Na de aanhoudingen doorzochten de agenten het huis waarbij zij een vierde verdachte vonden, hij probeerde zich te verstoppen in de hoop onopgemerkt te blijven. Aan die hoop kwam de verdachte al snel. Alle verdachten zijn naar het politiebureau gebracht en worden gehoord. Tijdens de inbraak waren de bewoners niet thuis, zij zijn geïnformeerd door de politie.

De politie was erg blij met de oplettende getuige, die precies deed wat de politie hoopt dat mensen die die verdachte geluiden horen en verdachte situaties zien: 112 bellen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd