21-jarige Roemeen overleeft val van acht hoog Van Adrichemweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdag 21 januari is een 21-jarige Roemeen ernstig gewond geraakt nadat hij van de achtste etage van een flatgebouw aan de Van Adrichemweg viel. Het is onduidelijk hoe de man de val kon maken. De politie zoekt dan ook getuigen.

De man raakte bij de val ernstig gewond en werd behandeld door onder andere het Mobiel Medisch Team. Het slachtoffer ligt dan ook op de intensive care in het Erasmus Medisch Centrum.

- Advertisement -

De politie heeft geen aanwijzingen voor een misdrijf, maar onderzoekt alle scenario’s. Daarvoor wil de politie graag in contact komen met mensen die deze ochtend rond de galerij van de achtste verdieping van de flat aan de Van Adrichemweg iets hebben gezien of gehoord. Ook andere informatie die mogelijk van belang kan zijn, hoort de politie graag.

U kunt contact opnemen met de recherche van district West via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd