Aanhouding voor geweldadige overval op autoverhuurbedrijf Kiotoweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Afgelopen weekend heeft de politie een 33-jarige man uit Denhaag en een 45-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. Dit op verdenking van een beroving bij een bedrijf aan de Kiotoweg. Bij de overval raakte een persoon gewond.

De overval vond plaats op maandag 26 augustus 2013. Vijf mannen kwamen s’ avonds rond half zeven een autoverhuurbedrijf binnen. Totaal werden vijf personen onder schot gehouden met een vuurwapen, hierbij werden ze vastgebonden en geslagen. De daders gingen er vervolgens vandoor met twee auto’s en een nog onbekende buit. De politie werd gewaarschuwd en stelde meteen een uitgebreid onderzoek in de omgeving in, maar de daders werden niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

Het Regionaal Team Overvallen (RTO) startte een onderzoek naar de identiteit van de daders. Hierbij zijn er meerdere getuigen verhoord en zijn de camerabeelden bekeken. De 33-jarige man is maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft hem voor 14 dagen in bewaring gesteld. De man uit Oud-Beijerland is in afwachting van het onderzoek op vrije voeten gesteld, hij blijft nog wel verdachte.

Het onderzoek naar de andere verdachten wordt voortgezet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Politie en ambulance uitgerukt voor melding schietpartij Rotterdam-West

Rotterdam - De politie is woensdagavond groots uitgerukt voor een melding van een mogelijk schietpartij op de Nieuwe...

Ravage na explosie Schaepmanstraat Rotterdam, tientallen ruiten gesprongen

Rotterdam - Rond 22.15 heeft een explosie in de Schaepmanstraat in Rotterdam voor een gigantische ravage gezorgd. Bij...

Rotterdam opnieuw opgeschrikt door twee explosies bij woning en kapperszaak

Rotterdam - In Rotterdam hebben afgelopen nacht opnieuw twee explosies plaatsgevonden. Het gaat om een woning aan de...

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...