Aanhoudingen voor moord op Joshue Lorenzo Francisca Polslandstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Agenten hebben op donderdag 23 januari twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op de 36-jarige Joshue Lorenzo Francisca. De 36-jarige werd op 4 augustus vorig jaar voor zijn woning in klaarlichte dag neergeschoten.De politie kreeg op die dag een melding dat er diverse schoten waren gelost aan de Polslandstraat. Toen de agenten aankwamen troffen zij Francisca zwaargewond aan op straat, hij was voor zijn woning neergeschoten. Het ambulancepersoneel spoedde zich naar het slachtoffer en vervoerde hem naar het ziekenhuis waar hij enkele uren later aan zijn verwondingen overleed.

De politie startte een grootschalig onderzoek waar een groot aantal rechercheurs aan mee werkte. Na uitgebreid onderzoek, onder leiding van het Openbaar Ministerie, werd een 27-jarige man in zijn woning in Schiedam aangehouden. De twee verdachte, een 28-jarige man, werd in zijn woning in Zwijndrecht aangehouden. Hem wordt ook betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen verweten.

- Advertisement -

In de woning van de verdachte uit Zwijndrecht werd een vuurwapen aangetroffen. Daarom is ook de 26-jarige bewoonster aangehouden. Allen zijn in verzekering gesteld.

Foto : Kevin Schenk

04-08-13-Polslandstraat-Rotterdam-Schietpartij-Kevin06

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...