Meisje(16) zwaargewond na aanrijding Groeninx van Zoelenlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een meisje van 16-jaar is donderdagochtend zwaargewond geraakt tijdens een aanrijding op de Groeninx van Zoelenlaan. Het meisje werd tijdens het oversteken op een zebrapad geschept en werd zeker tien meter meegesleurd.

Nadat het ambulancepersoneel het meisje stabiel genoeg had gekregen voor vervoer, is zij met een spoedtransport naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd. Zij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is door de politie gehoord en heeft een blaastest moeten afleggen, hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn geweest. Het verkeer van vanaf Beverwaard moest tijdelijk omrijden vanwege het politie onderzoek.

- Advertisement -

 

Foto’s : Robin Veerman

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd