Vluchtende carjacker klemgereden door politie Waalhaven Zuidzijde Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 33-jarige rijinstructeur is donderdagochtend een de Quackstraat bedreigd met een mes, daarbij moest hij zijn lesauto af staan. Op het moment van de overval zat er geen leerling in de lesauto. De verdachte reed met de lesauto weg in de richting van de Boergoensevliet.

Agenten, die op zoek waren naar het gestolen voertuig, zagen de verdachte rijden in de van Blommesteynweg. De agenten riepen direct assistentie in en startte een achtervolging, hierbij werd het gestolen voertuig twee keer geramd. Uiteindelijk konden agenten de verdachte klemrijden op de Waalhaven Zuidzijde. Echter wilde de verdachte zich niet zomaar gewonnen geven en sloot zijn deuren om vervolgens weer verder te rijden. Hierop werden aan beide kanten de ramen ingeslagen waarna de verdachte uit de auto werd gesleurd. Hij werd met behulp van pepperspray worden aangehouden.

- Advertisement -

Twitterfoto : @J_Waasdorp (link)

Twitterfoto : @J_Waasdorp
Twitterfoto : @J_Waasdorp

Twitterfoto : @J_Waasdorp
Twitterfoto : @J_Waasdorp

 

- Advertisement -

Gerelateerd