Auto komt op zijn kant terecht bij eenzijdig ongeval Zoetermeerse Rijweg Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Op de Zoetermeerse Rijweg is vrijdagmiddag een auto op zijn kant terecht gekomen nadat de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben drie personen uit het voertuig gehaald, een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter om medische ondersteuning te bieden.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval, of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend. Ten tijde van het ongeval is de Zoetermeerse Rijweg afgesloten geweest voor het verkeer, een berger heeft het voertuig nadat het onderzoek werd afgerond opgehaald.

- Advertisement -

Foto’s : Rick Juffermans

IMG_8415 IMG_8412 IMG_8411 IMG_8410 IMG_8403

- Advertisement -

Gerelateerd