Automobilist met auto te water Zuidelijke Rondweg Waddinxveen

Waddinxveen – Op de Zuidelijke Rondweg is een automobilist vrijdagavond door nog onbekende oorzaak te water geraakt met zijn voertuig. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse na de melding van het ongeval, ter plaatse was het nog niet duidelijk of er iemand in het voertuig zat.
Eenmaal aangekomen bleken alle inzittenden het voertuig al te hebben verlaten waarna enkele eenheden terug konden keren. Met een graafmachine hebben de jongens het voertuig laten bergen, elke vorm van hulp werd geweigerd. Of de auto het nog doet is niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel

WDN (1) [1600x1200] WDN (2) [1600x1200] WDN (3) [1600x1200] WDN (8) [1600x1200]

 

Automobilist met auto te water Zuidelijke Rondweg Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Op de Zuidelijke Rondweg is een automobilist vrijdagavond door nog onbekende oorzaak te water geraakt met zijn voertuig. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse na de melding van het ongeval, ter plaatse was het nog niet duidelijk of er iemand in het voertuig zat.
Eenmaal aangekomen bleken alle inzittenden het voertuig al te hebben verlaten waarna enkele eenheden terug konden keren. Met een graafmachine hebben de jongens het voertuig laten bergen, elke vorm van hulp werd geweigerd. Of de auto het nog doet is niet bekend.

Foto’s : Marco van Bemmel

WDN (1) [1600x1200] WDN (2) [1600x1200] WDN (3) [1600x1200] WDN (8) [1600x1200]

 

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Inbrekers overlopen door bewoners Vigohof Rotterdam

Rotterdam - Bewoners van een woning aan de Vigohof in Rotterdam hebben vannacht omstreeks 04.00 uur twee inbrekers overlopen. De mannen hadden net ingebroken en kwamen de bewoners tege, er ontstond een worsteling waarop de verdachte  er vandoor ging. De politie is op...

Dossier : Coronavirus in Nederland

Dossier : Coronavirus in Nederland

Het Coronavirus houdt Nederland inmiddels al ruim een maand in zijn greep, er zijn veel mensen die ziek worden en de overheid heeft hiervoor de nodige maatregelen genomen. Net als de afgelopen dagen door het RIVM is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!