Tweetal inbrekers op heterdaad aangehouden ondanks verstoppertje Bergweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politieagenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag twee inbrekers op heterdaad aangehouden tijdens een inbraak bij een café aan de Bergweg. Omstreeks 03:00 kreeg de politie een melding van de inbraak bij het café, met diverse eenheden ging de politie ter plaatse en omsingelde het pand. Vanaf buiten was te zien dat de deur geforceerd was, binnen werd duidelijk dat er daadwerkelijk sprake was van een inbraak.

In het café werden naast geforceerde gokkasten ook diverse gereedschappen aangetroffen, deze bleken van de inbrekers te zijn. Bij een zoektocht in het pand kwamen zij een losse plank in het plafond tegen, omdat er vanuit het plafond geluid kwam werd er gekeken of de inbrekers zich daar schuil hielden. Agenten konden in het verlaagde plafond twee inbrekers aanhouden, beide mannen in de leeftijd van 24 en 26 jaar zijn aangehouden.

- Advertisement -

Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, onderzocht zal worden of de mannen in verband gebracht kunnen worden met andere inbraken die er de afgelopen tijd gepleegd zijn.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...

Beginnend bestuurder rijdt met 134km/u over Maasboulevard in Rotterdam

Rotterdam - Een beginnend bestuurder is bij een snelheidscontrole op de Maasboulevard in Rotterdam zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Agenten...

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij na ruzie Coolsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij op de Coolsingel in Rotterdam. Vlak voor middernacht...