Tweetal inbrekers op heterdaad aangehouden ondanks verstoppertje Bergweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Politieagenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag twee inbrekers op heterdaad aangehouden tijdens een inbraak bij een café aan de Bergweg. Omstreeks 03:00 kreeg de politie een melding van de inbraak bij het café, met diverse eenheden ging de politie ter plaatse en omsingelde het pand. Vanaf buiten was te zien dat de deur geforceerd was, binnen werd duidelijk dat er daadwerkelijk sprake was van een inbraak.

In het café werden naast geforceerde gokkasten ook diverse gereedschappen aangetroffen, deze bleken van de inbrekers te zijn. Bij een zoektocht in het pand kwamen zij een losse plank in het plafond tegen, omdat er vanuit het plafond geluid kwam werd er gekeken of de inbrekers zich daar schuil hielden. Agenten konden in het verlaagde plafond twee inbrekers aanhouden, beide mannen in de leeftijd van 24 en 26 jaar zijn aangehouden.

- Advertisement -

Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, onderzocht zal worden of de mannen in verband gebracht kunnen worden met andere inbraken die er de afgelopen tijd gepleegd zijn.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie veroorzaakt schade aan deur en auto Kleine Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van donderdag op vrijdag is de politie gealarmeerd na een explosie in de...

Brand in appartement op 48e verdieping Zalmhaventoren Rotterdam

Rotterdam - In een appartement van de Zalmhaventoren in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. De...

Man raakt zwaargewond na steekpartij Mauritsstraat Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van dinsdag 11 juni op woensdag 12 juni heeft er een steekpartij plaatsgevonden...

Aanhoudingen en inbeslagnames bij grote verkeerscontrole Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft woensdagmiddag en avond een grote controle gehouden op de Maasboulevard. Als Nieuws op...