Tweetal inbrekers op heterdaad aangehouden ondanks verstoppertje Bergweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Politieagenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag twee inbrekers op heterdaad aangehouden tijdens een inbraak bij een café aan de Bergweg. Omstreeks 03:00 kreeg de politie een melding van de inbraak bij het café, met diverse eenheden ging de politie ter plaatse en omsingelde het pand. Vanaf buiten was te zien dat de deur geforceerd was, binnen werd duidelijk dat er daadwerkelijk sprake was van een inbraak.

In het café werden naast geforceerde gokkasten ook diverse gereedschappen aangetroffen, deze bleken van de inbrekers te zijn. Bij een zoektocht in het pand kwamen zij een losse plank in het plafond tegen, omdat er vanuit het plafond geluid kwam werd er gekeken of de inbrekers zich daar schuil hielden. Agenten konden in het verlaagde plafond twee inbrekers aanhouden, beide mannen in de leeftijd van 24 en 26 jaar zijn aangehouden.

- Advertisement -

Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor, onderzocht zal worden of de mannen in verband gebracht kunnen worden met andere inbraken die er de afgelopen tijd gepleegd zijn.

 

- Advertisement -

Gerelateerd