Grote brand verwoest woning Savelsbos Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Bij een grote uitslaande brand op het Savelsbos zijn zaterdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Door nog onbekende oorzaak brak er een felle uitslaande brand uit in de woning op de derde verdieping. Meerdere voertuigen van de brandweer kwamen ter plaatse, tevens werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”.

- Advertisement -

Bij de brand zouden meerdere personen gewond zijn geraakt, naast drie ambulances kwamen ook de traumahelikopter ter plaatse. Meerdere personen worden op het moment behandeld aan hun verwondingen in de portiek van de flat. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

In de wijde omtrek was er rookontwikkeling zichtbaar die vrijkwam bij de brand, inmiddels is de brand niet meer uitslaand.

Foto’s : Rick Juffermans & Roy Wolters | 112Haaglanden.info | (link)

Twitterfoto : @Marvindejong
- Advertisement -

Gerelateerd