Politieagent gewond bij ongeval met politievoertuig Waalhaven Zuidzijde Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een politieagent is zaterdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Waalhaven Zuidzijde. Door een nog onbekende oorzaak kwam de agent in botsing met een stilstaande auto. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit zijn benarde positie te halen. Het dak van het voertuig moest worden verwijderd zodat de agent rechtstandig uit het voertuig gehaald kon worden.

Na bevrijding werd hij gestabiliseerd door ambulancepersoneel en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De agent reed in een onopvallend politievoertuig.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd