Vier verdachten aangehouden na schietpartij Anna Paulownastraat Rotterdam
via

 

 

Rotterdam – De politie kreeg vrijdagavond rond elf uur de melding van een vechtpartij waarbij uiteindelijk geschoten zou zijn in de Anna Paulownastraat. Agenten gingen met spoed ter plaatse en troffen daar inderdaad een aantal hulzen aan. Omdat agenten snel ter plaatse waren werd er direct een goed signalement geschetst. Daarbij werd gemeld dat er vier verdachten in een auto waren gestapt en waren weggereden in de richting van de Middellandstraat.

Na een korte zoekactie werd de auto met de mogelijke verdachten gesignaleerd op de Adrianastraat. Daar heeft de politie ze middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) aangehouden. De Forensische Opsporing heeft in de straat sporen veiliggesteld. De verdachten worden gehoord om hun betrokkenheid bij de schietpartij te bekijken. Bij de schietpartij vielen geen gewonden.

 

Vier verdachten aangehouden na schietpartij Anna Paulownastraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie kreeg vrijdagavond rond elf uur de melding van een vechtpartij waarbij uiteindelijk geschoten zou zijn in de Anna Paulownastraat. Agenten gingen met spoed ter plaatse en troffen daar inderdaad een aantal hulzen aan. Omdat agenten snel ter plaatse waren werd er direct een goed signalement geschetst. Daarbij werd gemeld dat er vier verdachten in een auto waren gestapt en waren weggereden in de richting van de Middellandstraat.

Na een korte zoekactie werd de auto met de mogelijke verdachten gesignaleerd op de Adrianastraat. Daar heeft de politie ze middels een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten (BTGV) aangehouden. De Forensische Opsporing heeft in de straat sporen veiliggesteld. De verdachten worden gehoord om hun betrokkenheid bij de schietpartij te bekijken. Bij de schietpartij vielen geen gewonden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!