Zwaargewonde na ongeval tussen drie voertuigen Abram van Rijckevorselweg Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de Abram van Rijckevorselweg zijn zaterdagmiddag 25 januari drie personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie voertuigen in botsing, één van de slachtoffers raakte hierbij zwaargewond.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er sprake zou zijn van een beknelling, eenmaal ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel zijn drie personen overgebracht naar het ziekenhuis, over hun verwondingen is niets bekend.

- Advertisement -

Richting het Capelseplein is de weg enige tijd afgesloten geweest voor het onderzoek dat door de politie werd verricht. Eén automobilist kon haar weg vervolgen nadat zij een verklaring had afgelegd, de twee andere betrokken voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn opgehaald door een berger

Foto’s : Joëy Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd