Dronken Ier rijdt het water in Noordeinde Zevenhuizen

Date:

Share post:

Zevenhuizen – In de nacht van zaterdag naar zondag is een bestuurder van een bestelbusje het water ingereden aan de Noordeinde. Vele hulpdiensten kwamen ter plaatse en startte de zoektocht in het water naar de bestuurder.

Duikers in het water troffen geen bestuurder aan in het busje waarna de rest van het wateroppervlakte werd uitgekamt, ook hier werd de bestuurder niet gevonden waarna de zoektocht werd gestaakt. Al snel werd duidelijk waar de bestuurder zich bevond. Enkele jongeren kwamen namelijk vertellen dat een stom dronken Ier zich in een café even verderop zich stond te ontdoen van zijn natte kleding. De politie is vervolgens daar ter plaatse gegaan en heeft de man meegenomen naar het bureau. De man liep geen verwondingen.

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd