Inzittenden te water tijdens achteruit rijden van werf Beijersewegje Gouderak

zondag 26 januari 2014 20:10

Gouderak – Aan het Beijersewegje is zondagavond een auto te water geraakt nadat de bestuurder te veel gas had gegeven tijdens het achteruitrijden. De man reed van zijn eigen werf af en moest een omhoog, per ongeluk gaf de man te veel gas, schoot over de weg heen en belande in het water.

Omstanders hadden het alarmnummer gebeld waarna de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Echter hadden de omstanders, met behulp van omwonenden de inzittenden uit het voertuig gehaald. De brandweer hoefde vanwege deze reden geen werkzaamheden te verrichten en heeft het incident overgelaten aan het ambulancepersoneel en de politie.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzittenden te water tijdens achteruit rijden van werf Beijersewegje Gouderak
Schrijver:

 

 

Gouderak – Aan het Beijersewegje is zondagavond een auto te water geraakt nadat de bestuurder te veel gas had gegeven tijdens het achteruitrijden. De man reed van zijn eigen werf af en moest een omhoog, per ongeluk gaf de man te veel gas, schoot over de weg heen en belande in het water.

Omstanders hadden het alarmnummer gebeld waarna de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Echter hadden de omstanders, met behulp van omwonenden de inzittenden uit het voertuig gehaald. De brandweer hoefde vanwege deze reden geen werkzaamheden te verrichten en heeft het incident overgelaten aan het ambulancepersoneel en de politie.

Foto’s : Marco van Bemmel

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!