Veroorzaker ongeval laat automobilist zwaargewond achter Strevelsweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist is zondagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de Strevelsweg. De veroorzaker van het ongeval verliet zijn voertuig om vervolgens op de vlucht te slaan zonder zich om de gewonde automobilist te bekommeren. Ambulancepersoneel heeft in samenwerking met de brandweer het slachtoffer uit zijn voertuig geholpen.

Zwaargewond werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis terwijl de tegenpartij te voet op de vlucht was geslagen richting de Lange Hilleweg, dit werd bekend na het volgen van een bloedspoor. De politie laat weten op zoek te zijn naar een man tussen de 30 en 40 jaar oud, tijdens het ongeval droeg hij een zwarte jas tot aan zijn heupen en heeft zwart haar.

- Advertisement -

De politie verzoekt getuigen contact op te laten nemen met de politie via 0900-8844

 

- Advertisement -

Gerelateerd