Veroorzaker ongeval laat automobilist zwaargewond achter Strevelsweg Rotterdam

zondag 26 januari 2014 09:24
Fotograaf : Anouk Krempel

Rotterdam – Een automobilist is zondagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de Strevelsweg. De veroorzaker van het ongeval verliet zijn voertuig om vervolgens op de vlucht te slaan zonder zich om de gewonde automobilist te bekommeren. Ambulancepersoneel heeft in samenwerking met de brandweer het slachtoffer uit zijn voertuig geholpen.

Zwaargewond werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis terwijl de tegenpartij te voet op de vlucht was geslagen richting de Lange Hilleweg, dit werd bekend na het volgen van een bloedspoor. De politie laat weten op zoek te zijn naar een man tussen de 30 en 40 jaar oud, tijdens het ongeval droeg hij een zwarte jas tot aan zijn heupen en heeft zwart haar.

De politie verzoekt getuigen contact op te laten nemen met de politie via 0900-8844

 

 

0 reacties

Veroorzaker ongeval laat automobilist zwaargewond achter Strevelsweg Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – Een automobilist is zondagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de Strevelsweg. De veroorzaker van het ongeval verliet zijn voertuig om vervolgens op de vlucht te slaan zonder zich om de gewonde automobilist te bekommeren. Ambulancepersoneel heeft in samenwerking met de brandweer het slachtoffer uit zijn voertuig geholpen.

Zwaargewond werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis terwijl de tegenpartij te voet op de vlucht was geslagen richting de Lange Hilleweg, dit werd bekend na het volgen van een bloedspoor. De politie laat weten op zoek te zijn naar een man tussen de 30 en 40 jaar oud, tijdens het ongeval droeg hij een zwarte jas tot aan zijn heupen en heeft zwart haar.

De politie verzoekt getuigen contact op te laten nemen met de politie via 0900-8844

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!