Hennepkwekerij veroorzaakt brand op 17e verdieping Laan op Zuid Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning op de Laan op Zuid is zondagavond brand uitgebroken door een hennepkwekerij. Omstreeks half 8 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de brand op de zeventiende verdieping van de flat,  al snel schaalde de brandweer op naar het sein “middelbrand”.

Omliggende woningen waren uit voorzorg ontruimd. De bewoners zijn beneden in de hal opgevangen door de hulpdiensten en konden in een RET-bus plaats nemen. Ten tijde van de brand zou er niemand aanwezig zijn geweest in de woning, inmiddels is de brand onder controle.

- Advertisement -

De politie heeft laten weten dat er in de woning een hennepkwekerij stond opgesteld.

Foto’s : Robin Veerman

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd