16-jarige jongen bekent overval op snackbar Genestetstraat Schiedam

Date:

Share post:

Schiedam – Maandagochtend is een 16-jarige jongen uit Rotterdam gearresteerd na een onderzoek die leidde naar de tiener, deze heeft inmiddels bekent een overval te hebben gepleegd in de Genestetstraat in Schiedam op zondagmiddag 19 januari. De jongen bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapen, hierna ging hij er met een geldbedrag en wat goederen vandoor.

Uit het onderzoek wat de recherche instelde kwam de jonge overvaller op camerabeelden in beeld, dit leidde tot de aanhouding van de tiener. Op het politiebureau heeft de verdachte aangegeven de overval te hebben gepleegd. In afwachting van het verdere onderzoek is de jongen ingesloten.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd