Gewonde na ongeval tussen auto en scooter Van Ostadelaan Krimpen aan den IJssel

Date:

Share post:

Krimpen aan den IJssel – Maandagavond rond de klok van zeven uur is op de van Ostadelaan een auto in botsing gekomen met een scooter. Dit gebeurde op de kruising met de Jan Steenstraat. Een automobilist die uit de Jan Steenstraat kwam botste door een nog onbekende oorzaak met de scooter die op de van Ostadelaan reed. 

Diverse eenheden van de politie en een ambulance kwamen ter plekke voor de afwikkeling van dit ongeval. Door de politie werd tijdelijk de hoofdrijbaan afgesloten waardoor doorgang alleen mogelijk was via de parallelbaan. Een motorrijder van de verkeerspolitie heeft een kort onderzoek gedaan naar de aard van de aanrijding, de bestuurder van de scooter is uit voorzorg overgebracht naar het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

- Advertisement -

Foto’s : Davey Blom

DSC_0239 DSC_0246 DSC_0250 DSC_0243

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd