Handhaving en Brandweer Capelle aan den IJssel controleren op doorgang hulpdiensten

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Handhaving Capelle heeft maandagavond in samenwerking met de brandweer een ronde door diverse wijken in Capelle aan den IJssel gemaakt om foutparkeerders tegen te gaan. De brandweer maakt het vaak genoeg mee dat zij op weg naar een melding gehinderd worden door fout geparkeerde voertuigen, door met een brandweervoertuig de wijk in te gaan zijn bewoners erop attent gemaakt.

Handhavers hebben in de wijk diverse waarschuwingskaartjes uitgedeeld en bewoners aangesproken, deze stelden de actie erg op prijs. Doordat automobilisten hun voertuig direct verplaatsten werd de doorgang niet meer belemmerd.  Vanwege het succes van deze actie zal dit zeker niet de laatste keer zijn dat de actie zal worden uitgevoerd in Capelle aan den IJssel. Of er in het vervolg ook bekeurd zal worden is niet bekend. Wel kan het zo zijn dat een auto weggesleept kan worden. De rekening is dan voor de eigenaar van het voertuig.

- Advertisement -

Foto’s : Handhaving Capelle

1390861891916

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd