Treinverkeer stilgelegd na incident op spoor Maasweg Maassluis

Date:

Share post:

Maassluis – Het treinverkeer is maandagavond tussen Vlaardingen en Hoek van Holland ernstig ontregeld geweest na een incident op het spoor. Veel wachtende passagiers waren getuige van een aanrijding tussen een persoon en een stoptrein. Het incident gebeurde ter hoogte van de Maasweg.

Direct rukten veel hulpdiensten uit maar de hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Diverse getuigen zijn opgevangen door agenten en medewerkers van prorail. Indien gewenst kunnen zij aanspraak maken op slachtofferhulp. De politie overigens niet uit van een misdrijf of noodlottig ongeval.

- Advertisement -

foto

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd