Vrouw overleden na ernstig verkeersongeval Stad aan ’t Haringvliet

Date:

Share post:

Stad aan ’t Haringvliet – Aan de Lieve Vrouwepoldersedijk heeft dinsdagmiddag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Een 37-jarige inwoonster is hierbij overleden. Twee personenauto’s kwamen door een nog onbekende reden tegen elkaar aan, hierna reed een van de auto’s tegen een boom aan. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, tevens was er direct bekend dat twee slachtoffers er slecht aan toe zouden zijn. Om deze reden werd de traumahelikopter gealarmeerd.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten daadwerkelijk twee zwaargewonden personen aan, een persoon was licht gewond. Een persoon is aan haar verwondingen overleden, deze zat in de auto die tegen de boom reed. In de andere auto zaten moeder en zoon, de moeder(85) is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, haar zoon(54) is ongedeerd. De politie heeft de weg afgesloten en zal een onderzoek instellen naar de toedracht van de aanrijding.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd