Beneluxtunnel vrijgegeven na stroomstoring

Date:

Share post:

De Beneluxtunnel is sinds 17:50 weer open voor al het verkeer. De tunnel was sinds kwart over drie woensdagmiddag afgesloten vanwege een stroomstoring. Omdat de storing veel invloed had op het verkeer werd er door de meldkamer opgeschaald naar een GRIP 2 situatie.

Door de storing vielen een aantal belangrijke voorzieningen uit, het was dan ook te gevaarlijk om in de tunnel te rijden. Diverse hulpdiensten waren uit voorzorg ter plaatse. De ANWB raadde mensen aan om te rijden via de Van Brienenoordbrug.

- Advertisement -

In de loop der jaren zijn er meerdere storingen geweest in de Beneluxtunnel, onder andere in 2010 en 2012. Deze worden doorgaans wel binnen enkele uren opgelost, maar veroorzaken desalniettemin een chaos op de wegen in en rond Rotterdam.

Foto’s : Wesley de Nas

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd