Fietser (57) overleden na ongeval Parallelweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een 57-jarige Nieuwerkerker is woensdagochtend om het leven gekomen na een ongeval met zijn fiets. De man werd aangereden door een automobilist waarna hij zwaargewond raakte. Diverse hulpdiensten waaronder ambulance en de traumahelikopter rukten uit naar het ongeval. Daar eenmaal ter plaatse konden zij niet veel meer betekenen voor de man. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het ongeval gebeuren ronde half zeven op de Parallelweg met de Tweede Tochtweg. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Wel is bekend dat er regelmatig veel te hard word gereden op de Parallelweg. De politie doet hier onderzoek naar. De weg is urenlang afgesloten geweest voor sporenonderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

Ongeval NAY (5) [1600x1200] Ongeval NAY (31) [1600x1200] Ongeval NAY (35) [1600x1200] Ongeval NAY (51) [1600x1200] Ongeval NAY (60) [1600x1200]

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd