Flat ontruimt Aert van Nesstraat na vrijkomen chemische lucht Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een flat aan de Aert van Nesstraat is woensdagmiddag ontruimt nadat door diverse mdewerkers van de daar gevestigde bedrijven een chemische lucht werd geroken. Vanwege de sterkte van de geur heeft de brandweer besloten het pand uit voorzorg te ontruimen.

- Advertisement -

Uit nader onderzoek bleek dat de lucht afkomstig was van een middel waarmee iemand geprobeerd heeft lijmresten te verwijderen. De geur werd verspreid door het luchtventilatiesysteem. Diverse mensen zijn door personeel van de ambulancedienst nagekeken en het pand wordt door de brandweer geventileerd. Later in de middag konden de werknemers hun kantoren weer in.

Foto’s : Robin Veerman

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd