Voertuigen total loss na aanrijding tussen meerdere voertuigen N456 Moordrecht

Date:

Share post:

Moordrecht – Woensdagmiddag even na drie uur heeft er op de provincialeweg N456 een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuig, waarvan een landbouwvoertuig. Er ontstond flinke schade aan de voertuigen. Het ongeluk gebeurde nabij de rotonde met de Noord Ringdijk – N207.

De zwarte Volkswagen kwam uit de richting van Gouda/Waddinxveen en wilde net door de bocht heen linksaf slaan naar een woning toe welke nu als ‘Westergouwe kantoor’ wordt gebruikt. Een tractor die achter hem reed kon het niet meer voor remmen, probeerde te ontwijken, maar klapte boven op de zwarte auto en kwam hierdoor een tiental meters verderop half in de berm terecht. De Volkswagen kwam door de klap op de verkeerde weghelft terecht. Een man die met zijn Opel Corsa vanuit Moordrecht kwam kon de auto op zijn weghelft in geen mogelijkheid meer ontwijken en botste ook op de zwarte auto. De zwarte VW raakte zeer zwaar beschadigd aan de achterzijde, ook de Opel Corsa had aanzienlijke schade. Het zogenaamde contragewicht van de tractor, die ervoor zorgt dat de tractor niet achterover slaat bij een zware lading, was afgebroken en lag onder de tractor.

- Advertisement -

In de zwarte auto zaten naast de bestuurder nog twee kinderen in de auto. Wonder boven wonder is er niemand gewond geraakt. De bestuurder van de tractor had vandaag dubbelpech; hij was vanochtend al (indirect) getuige van het dodelijke ongeval aan de Parallelweg-Zuid in Nieuwerkerk a/d IJssel wat ter hoogte van zijn werklocatie was gebeurd. Twee bergers hebben de gehavende voertuigen meegenomen. De tractor had geen lading waardoor deze zelf naar het bedrijf kon rijden en zijn afgebroken onderdeel is opgehaald door een collega. De politie leidde het verkeer in goede banen.

Foto’s en tekst : Marco van Bemmel

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd