Man met vuurwapen hogeschool In Holland blijkt loze melding Posthumalaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is bezig met een onderzoek naar de melding van donderdagavond 30 januari aan de Posthumalaan. Rond half zes kreeg de politie een melding dat er in de hogeschool In Holland een persoon rond liep met een vuurwapen. Het vuurwapen werd gebruikt op het moment dat het tentamen niet goed ging.

Omdat de politie een lokaalnummer doorkreeg en een naam van de verdachte kon de politie gericht zoeken. De etage waar de verdachte zich zou bevinden werd ontruimd door de politie. Het Regionale Interventie Eenheid van de politie en het Arrestatieteam hebben een inval gedaan maar konden de verdachte niet vinden.

- Advertisement -

Tegelijk heeft de politie de doorgegeven naam van de verdachte in het systeem van de school opgezocht, niemand met deze naam had zich ingeschreven voor tentamens. De politie neemt de loze melding serieus en gaat opzoek naar de melder.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto zwaar beschadigd door brand Lavendelstraat Rotterdam

Rotterdam - Een personenauto is maandagavond zwaar beschadigd geraakt nadat er brand in het motorcompartiment uitbrak. De auto...

Explosie bij woning Middenhagen Rotterdam: derde incident in half jaar

Rotterdam – In de vroege ochtend van 18 juli vond er een explosie plaats bij een woning in...

Oudere vrouw gewond bij straatroof aan de Charloisse Kerksingel in Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond is een oudere vrouw gewond geraakt bij een straatroof aan de Charloisse Kerksingel. Het bejaarde...

Rotterdammer (49) aangehouden voor steekincident Houdringeweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Houdringeweg vond maandagmiddag rond 15.30 uur een ruzie plaats waarbij een man een ander...