Man met vuurwapen hogeschool In Holland blijkt loze melding Posthumalaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is bezig met een onderzoek naar de melding van donderdagavond 30 januari aan de Posthumalaan. Rond half zes kreeg de politie een melding dat er in de hogeschool In Holland een persoon rond liep met een vuurwapen. Het vuurwapen werd gebruikt op het moment dat het tentamen niet goed ging.

Omdat de politie een lokaalnummer doorkreeg en een naam van de verdachte kon de politie gericht zoeken. De etage waar de verdachte zich zou bevinden werd ontruimd door de politie. Het Regionale Interventie Eenheid van de politie en het Arrestatieteam hebben een inval gedaan maar konden de verdachte niet vinden.

- Advertisement -

Tegelijk heeft de politie de doorgegeven naam van de verdachte in het systeem van de school opgezocht, niemand met deze naam had zich ingeschreven voor tentamens. De politie neemt de loze melding serieus en gaat opzoek naar de melder.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -

Gerelateerd